Lei ut din P-plass!

Med KOBBOY så kan du leie ut din ledige P-plass trygt og enkelt. 

Kom i gang på 1 - 2 - 3

Det første du må gjøre, hvis du allerede ikke har gjort det, er å lage en brukerkonto på KOBBOY! For å lage en brukerkonto, klikk her!

1: gå til profilen din

Når du går inn på KOBBOY, så kommer du til kartet. Klikk på “PROFIL” ikonet for å gå til din profil. Hvis du ikke er innlogget, så vil du få beskjed om å logge inn først.

kobboy.no_app_finnparkering.php(iPhone 6_7_8) (2)

2: klikk på utleie-oppsett

Finn Utleie i menyen (scroll litt ned), og klikk på “Se oppsett”.

3: legg inn din bankkonto

For at vi skal kunne betale deg, så må vi ha dine konto-opplysninger. Du må også legge inn fornavn og etternavn på den som disponerer kontoen, og en tilknyttet e-postadresse. 

Når du har lagt inn alle opplysningene (vær nøye med at alt stemmer!) så klikker du på den grønne knappen nederst. Hvis alt går bra, så finner systemet banken din automatisk, og vi kan betale deg for utleie.

kobboy.no_app_utleie_admin_admin_start.php(iPhone 6_7_8) (1)

Du er nå klar til å legge inn din første P-plass!

Da er alt klart til å legge inn din første P-plass i KOBBOY, slik at du kan bli en del av “familien”, og tjene penger på plassen din. Ta en titt på videoen for å se hvor enkelt det er å legge inn en ny P-plass i KOBBOY!

VIKTIG:
Husk å ta et godt bilde av din P-plass! Hvis ikke kundene ser hvordan parkeringsplassen din ser ut, så blir det vanskelig å kjøre dit og finne frem.

Oversikt over alle inntektene dine

Du kan se oversikt over inntektene dine ved å gå til Utleie-oversikten (fra Profil-siden). 

Under “Inntekter” kan du se hva som er på vei til din bankkonto, og penger som er oppsamlet (ikke overført til deg ennå). Når en betaling blir foretatt vil det ta ca. 7 dager før du har det på konto.

Under “Bankkonto” ser du hvilken bank du har lagt inn, og de siste sifferne i ditt kontonummer. Du kan bare ha én bankkonto registrert til enhver tid, og du må ha en konto lagt inn for at dine p-plasser skal kunne bookes av parkerende kunder.